У Києві високий рівень забруднення повітря, прогнози невтішні

У Києві зафіксовано високий рівень шкідливих домішок у приземному шарі повітря, у деяких районах рівень забруднення досяг 5-6 середньодобових гранично-допустимих концентрацій. 

Про це повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

За прогнозом Гідрометцентру, спекотний характер погоди, поле підвищенного тиску, слабкий вітер у приземному шарі, нічні приземні інверсії та рівень забруднення із тенденцією до подальшого зростання утримаються у Києві до 18 червня.

За даними ДСНС, метеорологічні умови, що сприяють накопиченню та утриманню шкідливих домішок у приземному шарі повітря, спостерігаються у Києві з 8 червня.

“Протягом 12-13 червня рівень забруднення діоксидом азоту досяг переважно 5-6 середньодобових гранично-допустимих концентрацій в районах: вул. Скляренка, Оболонського проспекту, Бессарабської та Деміївської площ”, – зазначили у ДержНС.

Next Post

На стоянці під Києвом згоріли 10 автобусів "Богдан"

Сб Чер 15 , 2019
У ніч на суботу, 15 червня, в смт. Димер Вишгородського району в результаті пожежі на стоянці автотранспортного підприємства згоріло 10 маршрутних автобусів “Богдан”. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій. “15 червня о 2:40 в смт Димер Вишгородського району на стоянці автотранспортного підприємства виникла пожежа. Вогнем знищено 10 маршрутних […]
Маршрутки

Можливо ви пропустили?