У Києві з’явиться підземний океанаріум

Восени в Києві з’явиться підземний океанаріум біля столичного зоопарку.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав мер Києва Віталій Кличко.

За його словами, океанаріум облаштують на території нового входу в зоопарк на розі проспекту Перемоги – вулиці Зоологічній. Зараз там вже з’явилася скульптура 5-метрового різнобарвного жирафа. А незабаром будуть встановлені пам’ятники зубра і левів – замість старих аналогів, які стали символом київського звіринця.

Нагадаємо, що реконструкцію зоопарку почали в 2018 році. В рамках проекту планується створити в звіринці кращі умови утримання для тварин і зробити його більш відкритим.

Реконструкція буде проходити в кілька черг. В рамках першої черги реконструюють озера біля входу з боку проспекту Перемоги, побудують павільйон пеліканів, оглядового амфітеатр з приміщеннями громадського туалету, зроблять місток між озерами, альтанку над водоймою, побудують павільйони і відкриті вольєри для приматів, а також універсального вольєра для птахів.

Джерело

Next Post

На Трухановому влаштують забіг на честь ветеранів АТО/ООС

Пн Сер 19 , 2019
25 серпня на Трухановому острові влаштують забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України». Це друга така акція, першу провели 2018 року. Організатори сподіваються, що вона стане традиційною. – Забігом ми вшановуємо пам’ять загиблих воїнів неоголошеної російсько-української війни. Минулого року забіг зібрав понад 300 учасників, серед яких учасники бойових дій на Сході України, […]

Можливо ви пропустили?