Важливість гарної посмішки у суспільстві

Посмішка – це унікальна річ. Вона здатна зробити людину більш привабливою, підняти настрій, додати впевненості, завоювати довіру та прихильність співрозмовника. Але є одна умова. Посмішка повинна бути щирою. 

Що ж робити тим, хто просто соромиться широко посміхатись через неідеальний стан зубів? Звісно, корінь цієї проблеми лежить в голові, але є певні практичні способи оперативно поліпшити стан зубів.

  1. Перш за все, не відкладайте візити до стоматолога та ортодонта. Діагностика проблем та вчасне лікування це запорука міцних рівних зубів.
  2. Якщо потрібні ортодонтичні матеріали, то варто довіряти лише перевіреним магазинам що реалізують сертифіковану продукцію. Зокрема, таким магазином є orthosmiles.com.ua“. Там широкий вибір якісних товарів, прекрасний сервіс та приємні ціни.
  3. Варто приділяти увагу процесу чищення зубів. Зубна щітка не живе довше 3 місяців, її регулярно потрібно змінювати. Чистити необхідно не лише зуби з усіх боків, але й язик. І не потрібно нехтувати зубною ниткою. Гігієна ротової порожнини це неодмінна умова сяючої впевненої усмішки.
  4. На стан зубів впливають напої та їжа. Кава, чай, червоне вино, соки вкрай негативно впливають на зубну емаль, змінюють її колір. Тож необхідно або пити ці напої через соломинку, або чистити додатково зуби. 
  5. Після вживання цитрусів варто сполоснути рот теплою водою, оскільки сок цих смачних та корисних фруктів негативно впливає на стан емалі. Також не варто зловживати таким «перевіреним домашнім засобом» як сода. Вона, звісно допомагає позбавитись бруду, але якщо надто часто полоскати рот содовим розчином, то емаль буде пошкоджена. 
  6. Якщо стан зубів приводить вас у відчай, то після лікування є можливість провести процедуру реставрації. Сучасні фотокомпозити дозволяють досягти неймовірного ефекту. 
  7. Можна провести процедуру відбілення зубів. Для цього існують як спеціальні пасти, лікувальні засоби, та стоматологічні процедури.

OrthoSmiles

Отже турбота, гігієна та вчасне відвідування лікарів це три кити на яких тримається гарна усмішка. 

Найскладніше реалізувати саме візит до стоматолога та ортодонта. Заважають стереотипи, травмуючі спогади з дитинства, брак часу чи коштів. Однак не варто перейматись. Сучасні методи лікування орієнтовані, в першу чергу, на задоволення потреб пацієнта.

Здорові зуби та правильний прикус це саме те, завдяки чому ви будете посміхатись радісно, щиро та невимушено. 

 

Next Post

Який електрочайник купити, щоб не шкодувати

Пн Лис 28 , 2022
На більшості кухонь електрочайник з’являється одним з перших. Там може не бути витяжки, хорошої плити чи навіть холодильника. Але чайник буде точно, адже каву і чай п’ють всі, а ходити для цього по закладах досить накладно і незручно. Про переваги пристрою, його користь та використання розповідати немає сенсу, адже всі […]
Електрочайник

Можливо ви пропустили?