Станція київського метро повністю відмовилася від продажу жетонів

КП «Київський метрополітен» продовжує відмовлятися від жетонів на станціях метро і просуває електронний квиток. Так, з 5 серпня жетони вже не будуть продаватися в касах на станції «Дніпро». Про це повідомляє прес-служба столичного метро.

«Продовжуємо наближатися до # безжетонів. Вестибюль з сучасними засобами оплати стає більше. Завтра до таких станцій приєднується станція “Дніпро” », – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що жетони на станції продавати не будуть. Однак, раніше куплені жетони ще можна використовувати в турнікетах.

Нагадаємо, що раніше продажу жетонів припинили на станції «Нивки» (вихід до пожежної частини), станції «Іподром» (вихід до Іподрому), «Теремки» (вихід до «Магеллан») і в вестибюлі (вихід до ТРЦ «Піраміда») станції «Позняки».

Next Post

На Київщині судитимуть мучителів тварин

Пн Сер 5 , 2019
У Київській області завершено досудове розслідування у відношенні двох осіб, які голодом заморили більше 20 тварин. Про це повідомляє прес-служба прокуратури регіону. «Встановлено, що 21-річна жінка і 30-річний чоловік з 2017 року через платформу онлайн-оголошень в мережі Інтернет під виглядом надання постійного притулку тваринам брали в свій будинок тварин: а […]

Можливо ви пропустили?