У журналіста вкрали велосипед під час спілкування з начальником поліції

Журналіст

У журналіста столичного видання під час інтерв’ю з начальником Національної поліції Києва, вкрали велосипед.

Про це Олег Черниш написав на своїй особистій сторінці в соцмережі Facebook, але через деякий час видалив публікацію. На щастя, залишилися підтверджуючі скріншоти.

Журналіст “РБК-Україна” розповів, що під час того, поки він брав інтерв’ю у начальника Нацполіції Києва Івана Виговського і знаходився в будівлі Головного управління столичної поліції, його велосипед викрали прямо з-під власної квартири. Хлопець уточнив, що транспорт стояв у коридорі його під’їзду, прикутий до стіни і захований за дверима.

Те, що трапилося він назвав “київським парадоксом”, але нітрохи не засмутився через втрату. Як пояснив журналіст, велосипед був “стареньким, покоцаним і не дуже дорогим”.

Next Post

В Київ для спортивного змагання привезли сніг з Карпат

Чт Гру 16 , 2021
Свого снігу в Києві ще немає, тому його привезли до столиці з Карпатських схилів кількома вантажівками. Його вчора ввечері вже вивантажили прямо біля Арки Дружби Народів. Відео з’явилось у соцмережах. Цей сніг необхідний для проведення зимового молодіжного фестивалю Дабл Тріпл Snow Fest (Snіgfest). Зимова локація змагань вражатиме масштабами та особливим оформленням, […]
Сніг

Можливо ви пропустили?