На Солом’янці набудують висоток у 19-22 поверхи

Київрада затвердила детальний план території Солом’янського району, який передбачає будівництво нового житлового кварталу.

Про це пише Укрправда Київ.

За прийняття відповідного рішення на засіданні 20 грудня проголосував 21 депутат.

ДПТ охоплює територію у межах вулиць Народного Ополчення, Ернста, Івана Пулюя, уздовж річки Совки та верхнього каскаду Совських ставків.

Як повідомляє прес-служба Київради, детальним планом передбачається створення кварталу житлової багатоквартирної забудови у 19-22 поверхи, з об’єктами обслуговування та вбудовано-прибудованим дитячим дошкільним закладом.

Зводити висотки планують на площі 14,1 га.

“Загальний обсяг житлового будівництва на етап від 3 до 7 років становитиме 136,49 тисячі м загальної площі квартир, кількості квартир – 1775, де проживатиме 4549 осіб”, – відзначили у прес-службі.

Проектом також передбачається будівництво вбудовано-прибудованого дитсадка на 114 місць та окремо розташованого на 230 місць.

Планується будівництво загальноосвітньої школи на 1040 місць із спорткомплексом.

Заклади повсякденного обслуговування, спортивні зали, кабінети сімейного лікаря планується розмістити в перших поверхах житлових будинків, що виходять фасадами на вулиці.

А у дворовому просторі пропонують розташувати дитмайданчики, зони відпочинку дорослих та дітей, спортивні та ігрові майданчики, озеленення, підземні паркінги.

Також запроектовано розширення парків “Проня” та “Совська балка”.

На етап 7 років передбачається будівництво вулиці Медової від проспекту Голосіївського до вулиці Народного Ополчення.

Ширина проїжджої частини вулиці Медової намічена до 24 м (6 смуг руху).

На етап 20 років передбачено реконструкцію вулиці Народного ополчення з розширення її проїжджої частини до 24 м.

Next Post

Київрада протягла рішення про знищення заводу "Київміськвторресурси"

Вт Гру 20 , 2016
Київрада затвердила детальний план території мікрорайону Микільська Слобідка, яким передбачено зводити середньоповерхове житло та знести сміттєпереробне підприємство “Київміськвторресурси”. Про це пише Укрправда Київ. За прийняття відповідного рішення на засіданні 20 грудня проголосували 62 депутати. Проти прийняття цього рішення виступили фракції “Самопомочі”, “Свободи” та “Батьківщини”. За словами керівника “Київміськвторресурси” Ольги Малахової-Чуднер, […]
Київміськвторресурси

Можливо ви пропустили?