У Києві пройде марш за легалізацію медичної марихуани

У Києві 18 травня відбудеться «Конопляний Марш Свободи» для лібералізації державної політики щодо наркотиків і використаня канабісу для науки та медицини.

Учасники маршу збираються о 12:00 під Верховною Радою. Вони вимагатимуть створити належні умови для застосування канабісу в медицині, надати пацієнтам доступ до препаратів з конопель і легалізувати обіг таких продуктів.

За допомогою канабісу лікують хронічний біль, епілепсію, анорексію, посттравматичний синдром, захворювання імунної системи, артрит і ревматизм, астму, хворобу Альцгеймера, хворобу Паркінсона, діабетичну нейропатію та інші недуги.

В Україні заборонене як вживання препаратів на основі канабісу, так і дослідження коноплі. За це передбачена кримінальна відповідальність.

Next Post

Комісія розглянула питання щодо будівництва в Протасовому Яру

Сб Тра 4 , 2019
Вчора за результатами обговорення з громадськістю питання забудови між вулицями Амосова і Протасів Яр у Солом’янському районі Києва було прийнято низку рішень, серед яких – рекомендовано забудовнику утриматись від виконання будь-яких робіт до прийняття остаточного рішення. За таке рішення проголосували члени Комісії з перевірки інформації щодо об’єктів будівництва, які викликають […]
Протасів Яр

Можливо ви пропустили?