Київ піднявся в рейтингу найдорожчих міст для життя

Українська столиця розділила 106-е місце з німецьким Гамбургом і португальським Лісабоном.

Київ зайняв 106 місце в рейтингу найдорожчих міст світу для емігрантів. У порівнянні з минулим роком українська столиця піднялася вгору на 44 позиції з 150-го місця. Рейтинг протягом 26 років становить компанія Mercer.

Перше місце в рейтингу залишилося без змін – список найдорожчих міст для життя іноземців очолив Гонконг. За ним йдуть Ашгабат, Токіо, Цюріх, Сінгапур, Нью-Йорк, Шанхай, Берн, Женева і Пекін. Протягом останніх п’яти місць в рейтингу займають Карачі, Ташкент, Бішкек, Віндхук і Туніс.

У компанії відзначили, що вартість життя в 209 містах світу визначали на основі березневих даних, до пандемії коронавіруса, яка могла повністю вплинути на світову економіку.

Для розрахунку враховували вартість оренди житла, ціни на транспорт, харчування, алкоголь, тютюн, одяг і взуття, товари для будинку, відпочинок. Всього в Mercer порівняли ціни на більш ніж 200 товарів і послуг.

На жаль, саму вартість проживання в містах світу в рейтингу не вказали.

Джерело

Next Post

Названо дату відновлення роботи експреса до «Борисполя»

Ср Чер 10 , 2020
Спочатку курсування експреса відновиться частково Керівник Укрзалізниці Іван Юрик анонсував відновлення роботи експреса Kyiv Boryspil Express, що з’єднує Центральний залізничний вокзал в Києві з Міжнародним аеропортом «Бориспіль». Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. «До довгоочікуваного відновлення авіарейсів – дві гарні новини: запуск Kyiv Boryspil Express з 15 […]
бориспіль

Можливо ви пропустили?