«Квантовий стрибок Шевченко» повертається: де подивитися виставку

У Києві багатостраждальну виставку постерів «Квантовий стрибок Шевченко», яку в лютому розмістили в метро, ​​довелося достроково зняти через витівки вандала. Однак тепер вона відкриється в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Гучну виставку художника Олександра Грехова можна буде побачити 9 та 10 березня в Абу-Дабі в N2N Gallery. Її відкриють з нагоди шевченківських днів за підтримки української громади, – повідомляє київське видання.

Організатори виставки вважають, що «Квантовий стрибок Шевченко», – це сплав вільнодумства і науки, спроба осучаснити старий і архівувати популярні культурні образи. Однак подивитися ілюстрації тепер зможуть не кияни, а жителі і гості ОАЕ.

Раніше ми писали, що на станції метро «Тараса Шевченка», чекаючи свій поїзд, пасажири могли побачити українського поета в досить несподіваному світлі. Він, завдяки фантазії художника Олександра Грекова, став Гаррі Поттером, Че Геварою, Кенні, білим ходоком, Людиною-павуком, Бетменом, Термінатором, Ленноном і Елвісом. Легендарний Кобзар навіть показує язика в гримі рокера KISS, дивиться на нас холодним поглядом Фантомаса і перевтілюється в Дарта Вейдера.

Next Post

У Києві можуть з'явитися чотири магазини IKEA

Пт Бер 8 , 2019
Представники компанії IKEA, яка продає меблі і товари для дому, звернулися до консультантів з проханням підшукати чотири приміщення в складі торгових центрів площею близько 500 кв м. Про це пише LIGA.net з посиланням на президента консалтингової компанії UTG Вадима Непоседова. “Магазини будуть займатися видачею продукції, яку споживачі будуть замовляти через […]

Можливо ви пропустили?