У Києві МОН вибачилося перед сліпим спортсменом за дискримінацію

Сліпому спортсмену спорткомплекс в якості вибачень за дискримінацію надав безкоштовний піврічний абонемент.

У Києві МОН і керівництво спорткомплексу “Олімпійський стиль” вибачилися перед сліпим спортсменом за те, що не пустили його в басейн. Про це розповів сам спортсмен на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, незрячого спортсмена Руслана Рубеля не впустили в басейн спорткомплексу “Олімпійський стиль” при Національному університеті фізичного виховання і спорту України. Чоловікові сказали, що сліпому в басейн не можна так як це об’єкт підвищеної небезпеки.

“Мене туди вчора не пустили. Сказали, що сліпому в басейн не можна. Далі телефон директора – Віктора Петровича. Він сказав, що ніхто в басейн мене не пустить, бо це об’єкт підвищеної небезпеки. Чим регламентуються такі правила, пояснити не зміг”, – повідомив Рубель.

Спортсмен додав, що вважає такі дії порушенням конституції і дискримінації. МОН України вибачилося перед чоловіком і в якості компенсації спорткомплекс надав йому безкоштовний піврічний абонемент на відвідування басейну.

Джерело

Next Post

В Україні змінили поділ на карантинні зони: Харків опинився у «червоній», а Тернопіль — у «зеленій»

Пт Сер 7 , 2020
У «червону» зону за рівнем поширення коронавірусу потрапив Харків, Костопільський район на Рівненщині та Кіцманський район Чернівецької області. Ця зона передбачає найгіршу ситуацію з коронавірусом. Про це свідчать дані з інтерактивної карти щодо поділу України на карантинні зони. Луцьк і Тернопіль, які упродовж тижня були в червоній «зоні» та не хотіли посилювати […]
зони

Можливо ви пропустили?