Ми хочемо привести Amazon в Україні, – Омелян

Під час робочої поїздки в США міністр інфраструктури України Володимир Омелян зустрівся з керівництвом Поштової служби США – Пітером Чандлером, директором з міжнародного співробітництва, і Сільвією Бейлиз, керуючим менеджером з розвитку.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Омелян заявив, що електронна комерція в Україні стрімко розвивається, а національний поштовий оператор Укрпошта успішно працює зі світовими інтернет-магазинами, забезпечуючи доставку товарів в Україну.

“Українці замовляють товари з усього світу, попит на товари зростає, однак актуальним питанням залишається доставка. Ми зацікавлені привести Amazon – найбільшу в світі по обороту компанію, що продає товари і послуги через Інтернет, в Україні. Попит є, але немає прямого рішення по доставці “, – заявив Омелян.

Він запропонував американській стороні розглянути можливість розробки і підписання угоди між Укрпоштою і Поштовою службою США. “Така угода забезпечить спеціальні тарифи і гарантований сервіс для гравців електронної комерції США, які будуть постачати свої товари в Україні. Нам потрібен спільний комерційний поштовх для розвитку цього сегмента, Укрпошта готова запропонувати кращі комерційні умови та маркетингову підтримку”, – зазначив Омелян.

Next Post

Богдан заявив, що він би виніс на референдум питання про повернення проспекту Бандери в Києві

Пн Лип 1 , 2019
Стало відомо про те, що питання, пов’язане з перейменуванням Московського проспекту в Києві в проспект Степана Бандери, подумують винести на референдум.  Так, від керівника офісу президента Андрія Богдана надійшла заява про те, що він би виніс питання з перейменуванням Московського проспекту на проспект Степана Бендери на референдум. Інформацію повідомляє “РБК-Україна”. “Чому […]

Можливо ви пропустили?