Кличко знову позиватиметься до “1+1” та більше не спілкуватиметься з журналістами каналу

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив, що знову позиватиметься до “1+1” та відмовляється спілкуватися з журналістами телеканалу.

Про це Кличко розповів 7 жовтня журналістам, повідомляє Укрінформ.

За його словами, Подільський районний суд Києва проігнорував його позов.

“Подільський райсуд Києва залишив без розгляду мій і брата позов до каналу “1+1” щодо захисту нашої честі і гідності… Я можу сказати, що судові позови далі будуть, я буду захищати честь і гідність у судах, і канал “1+1” зараз займається маніпуляцією. Це пов’язано тільки з тим, що в минулому керівник цього каналу намагається стати мером міста. Будь ласка, ми можемо змагатися, але не починаючи з брехні і маніпуляції”, – зазначив Кличко.

Водночас він заявив, що більше не даватиме відповіді на запитання журналістів телеканалу “1+1”.

“Відповіді каналу “1+1” давати не буду. Я відмовляюся спілкуватися з каналом, який займається постійною маніпуляцією і перекрученням фактів”, – додав Кличко.

Next Post

У Києві Південний міст частково перекрили через ремонт

Вт Жов 8 , 2019
На естакаді Південного мостового переходу розпочався другий етап заміни деформаційного шва, у зв’язку з чим рух у напрямку лівого берега частково обмежено. Про це повідомили у КП «Київавтошляхміст», передає пресслужба КМДА. “Фахівці працюють на третій і частково другій смугах руху у напрямку лівого берега. За умови сприятливої погоди роботи мають завершити до кінця […]
Південний міст

Можливо ви пропустили?