“Рік без Каті”: до ОП підігнали з десяток вантажівок з Нацгвардією

У Києві до Офісу президента підігнали понад десять вантажівок з бійцями Нацгвардії через сплановану акцію “Рік без Каті”, повідомляє  Інформатор з місця подій.

Як відомо, сьогодні, 4 листопада, о 19:00 розпочнеться акція до дня смерті активістки Катерини Гандзюк.

Катя загинула в результаті нападу на неї 31 липня 2018 року в Херсоні. Вона боролася за життя 96 днів. 96 днів пекельного болю, операцій і постійного приниження з боку правоохоронців, які з першого ж дня займалися порятунком вбивць.

За цей рік покарано лише 5 виконавців, яким не вдалось втекти у перший тиждень після скоєного злочину. Вони отримали мізерні строки. Замовники і організатори відомі, але досі на свободі. Вони дозволяють собі ігнорувати суди, пресу, громадськість. Здається, вони не вірять в ймовірність власного покарання, і сподіваються на те, що страшне замовне вбивство не зіпсує їм кар’єри та не змінить звичного ритму життя.

“Ми вимагаємо справедливості для нашої подруги, яка загинула. Ми вимагаємо справедливості для її батьків і чоловіка, ми вимагаємо справедливості для всіх, хто загинув в нашій країні за те, що мав силу говорити правду і чинити опір перевертням, корупціонерам, ОЗУ, місцевим елітам і злодіям, які ховаються за званнями і погонами. Всім, хто ставить власні інтереси і гроші вище за життя людини”, – йдеться у повідомленні організаторів.

Нагадаємо, СБУ назвала основну версію мотиву вбивства Гандзюк.

Фото – Роман Пєтушков

 

Next Post

Під АП активісти та учасники війни встановили намети через незабезпечення субвенцій на житло для ветеранів АТО (ФОТО, ВІДЕО)

Пн Лис 4 , 2019
Сьогодні, 4 листопада, у Києві під Адміністрацією президента активісти та ветерани війни встановили намети через невиконання постанови про забезпечення субвенцій на придбання житла для переселенців, учасників АТО. Про це повідомляє кореспондент Інформатора з місця подій. “Насправді акція не сьогодні, а вона триває вже більше тижня, другий тиждень. Але це повторна […]

Можливо ви пропустили?