У Києві поліцейські виявили двох водіїв маршруток в стані сп’яніння

маргшрутки

Двох водіїв маршрутних таксі в Києві усунули від управління транспортними через алкогольне та наркотичне сп’яніння. Про це йдеться в повідомленні прес-служби патрульної поліції.

На вулиці Будіндустрії інспектори перевірили автобус Стрий-Авто. Під час спілкування з кермувальником поліцейські виявили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти освідування у встановленому законом порядку чоловік відмовився.

Іншого порушника патрульні зупинили на вулиці Малиновського. Водій автобуса Богдан здійснював перевезення пасажирів з ознаками алкогольного сп’яніння. Від освідування приладом Драгер, чоловік відмовився теж.

Обох водіїв відсторонили від керування. Інспектори склали на них протоколи за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та постанову за ч. 9 ст. 133-1 (Перевезення пасажирів водієм, який не пройшов щозмінного передрейсового медичного огляду) КУпАП. Про події проінформовано перевізника.

 

Next Post

У Києві доцент ВНЗ розбещував 12-річну онучку своєї знайомої

Пн Лип 26 , 2021
В Києві затримали доцента кафедри одного з міських університетів, який розбещував 12-річну дівчинку, яка є донькою своєї знайомої. Про це повідомили в прес-службі Київської міської прокуратури. Повідомляється, що 54-річний чоловік побачив дівчинку на Русанівському пляжі, де і познайомився. Він взяв її номер телефону і почав спілкування, надсилаючи дитині порнографічні матеріали, […]

Можливо ви пропустили?