Суд ухвалив рішення щодо підозрюваних в організації серії вибухів в Києві

Печерський районний суд Києва у четвер, 30 липня, заарештував на два місяці без права на заставу двох чоловіків, яких підозрюють у вчиненні терористичних актів на території столиці з використанням саморобних вибухових пристроїв, затриманих співробітниками СБУ напередодні.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Києва.

Правоохоронці у ході спецоперації 29 липня затримали двох мешканців міста Києва 1960 та 1961 р.н. у зв’язку з причетністю до організації вибухів біля станцій метро “Шулявська” та “Мінська”, а також у житловому будинку на Подолі.

Дії підозрюваних кваліфіковано за ч. 2 ст. 258, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 258 КК України. Згідно з рішенням суду підозрювані перебуватимуть під вартою до 19 вересня включно.

Next Post

На Київщині затримали іноземця зі смертельною дозою алкоголю

Чт Лип 30 , 2020
У селі Чайки патрульні поліцейські затримали нетверезого водія вантажівки, у крові якого виявили понад 5,0 проміле алкоголю. Про це повідомляє патрульна поліція Київської області в четвер 30 липня. Зазначається, що вчора ввечері до поліції звернувся чоловік. Він зауважив, що з паркувального майданчика намагається виїхати водій фури на іноземній реєстрації марки Volvo. При […]

Можливо ви пропустили?