Забудовник знищив в центрі Києва 9 будівель заводу “Радар”

Столичні правоохоронці повідомили про підозру генеральному директору ПАТ «Київський завод «РАДАР» Вячеславу Зеленському у неналежному виконанні службових обов’язків, через що забудовником повністю знищено 9 будівель заводу в центрі Києва.

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

«Слідством встановлено, що внаслідок неналежного виконання генеральним директором своїх службових обов’язків щодо збереження й ефективного використання державного майна, під час проведення будівельних робіт з реконструкції майнового комплексу забудовником повністю знищено 9 будівель, які перебувають на балансі ПАТ «Київський завод «РАДАР», – йдеться в повідомленні.
Внаслідок вказаних дій державним інтересам завдано збитків на суму понад 3,6 млн гривень.

Наразі досудове розслідування триває. Встановлюються обставини правопорушення та особи, які також можуть бути до нього причетними.

 

Next Post

У Білій Церкві оголосили підозру за наругу над державним прапором

Чт Лис 19 , 2020
У Білій Церкві чоловік зірвав прапор України з монументу Героям Небесної Сотні. Про це повідомляє прес-служба поліції Київщини. У Білій Церкві в ніч з 4-го на 5-те листопада в Парку Слави невідомий пошкодив пам’ятник Героям Небесної Сотні, зірвавши зі скульптури державний прапор України. “Зловмисник, перебуваючи у Парку Слави у стані алкогольного […]
Біла церква Вандал

Можливо ви пропустили?