Київрада: Пів мільярда Генштабу ЗСУ, 300 млн військовим частинам

Київ виділяє додаткові кошти для допомоги Збройним Силам України. Відповідні зміни до бюджету міста – на порядку денному засідання Київради.

Про це повідомив у Телеграм мер Києва Віталій Кличко.

КМДА

“Сьогодні серед важливого на засіданні Київради – коригування цьогорічного кошторису міста. Зокрема, задля допомоги нашим захисникам. Із передбачених містом на підтримку сил безпеки та оборони понад 6,2 млрд гривень передамо 500 млн прямою субвенцією Генштабу Збройних сил України. Це кошти за програмою “Захисник Києва”. Також із резервного фонду спрямуємо додатково на програму ще 300 млн гривень, які підуть київським військовим частинам, що звернулися до нас за допомогою”, – повідомив Віталій Кличко.

Він наголосив, що Київ постійно збільшує допомогу захисникам.

“Столиця раніше вже спрямувала з бюджету міста Міністерству оборони, Генштабу 300 млн гривень. А на позаминулому, позачерговому, засіданні виділили майже 1,5 млрд гривень додаткових коштів нашим захисникам. Це кошти на придбання автотранспорту, БПЛА, оптичних прицілів, приборів нічного бачення, ремонт та відновлення техніки та інше найнеобхідніше нашим воїнам”, – підкреслив Кличко.

Раніше повідомлялося, що, попри вилучення з місцевих бюджетів “військового” ПДФО, київська влада знайшла можливість у наступному році спрямувати ще мільярд гривень на підтримку воїнів за програмою “Захисник Києва”.

Next Post

Якісний переклад документів запорука успішного бізнесу

Ср Лис 29 , 2023
Міжнародні відносини це не лише назва факультету в університетах з високою вартістю навчання, це необхідна умова ведення успішного бізнесу. Контакти з іноземними партнерами, клієнтами, колегами, створення документації, презентацій, подання грантів тощо – все це рутинні задачі. (А) проте, вони вимагають якісного перекладу. Бюро перекладів https://profpereklad.ua/ – це одна з найкращих […]
Якісний переклад

Можливо ви пропустили?