У Києві доцент ВНЗ розбещував 12-річну онучку своєї знайомої

В Києві затримали доцента кафедри одного з міських університетів, який розбещував 12-річну дівчинку, яка є донькою своєї знайомої. Про це повідомили в прес-службі Київської міської прокуратури.

Повідомляється, що 54-річний чоловік побачив дівчинку на Русанівському пляжі, де і познайомився. Він взяв її номер телефону і почав спілкування, надсилаючи дитині порнографічні матеріали, а також просив відправити йому свої відверті фото.

Зловмисник просив дівчинку тримати їх спілкування в секреті, так як дорослі нібито можуть забрати її телефон і заборонити сидіти в інтернеті. Дівчинка все ж розповіла про домагання матері.

Жінка відразу написала заяву в поліцію. Доцент був заарештований правоохоронцям, експертиза підтвердила його осудність і усвідомленість скоєних дій, зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

 

 

 

Next Post

На Київщині затримано банду "Сенсея", що вчинила майже 20 тяжких та особливо тяжких злочинів

Вт Лип 27 , 2021
У Київській області правоохоронці затримали злочинну групу з десяти осіб, яку очолював президент Федерації сприяння розвитку спорту та рукопашного бою в Україні. Підтверджено причетність учасників банди до майже двох десятків тяжких й особливо тяжких злочинів, повідомили в Міністерстві внутрішніх справ. “20 розбійних нападів, 10 озброєних фігурантів, автомати й вибухівка: Поліція Київської області […]
МВС

Можливо ви пропустили?