В Києві з`явився мурал, присвячений коронавірусу

Мурал прикрасив одну зі стін на набережній біля столичного мосту Метро. Автор роботи – київський художник Віталій Гідеван.

Мурал майстра присвячений коронавірус. На ньому художник зобразив лева в медичній масці, а на голові у хижака – непоказна корона.

Найважливіша річ в житті кожної – це здоров’я – власне і близьких людей. Напевно, ми ніколи так за нього не хвилювалися, як під час оголошеної пандемії. Щосекундний контроль статистики і порожні полиці магазинів. Я закликаю не піддаватися паніці, а дотримуватися правил особистої гігієни! Все буде добре! Бажаю кожному міцного здоров’я! – написав Віталій Гідеван на своїй сторінці в Facebook.

Next Post

Укрзалізниця з 18 березня призупиняє внутрішнє пасажирське сполучення

Вт Бер 17 , 2020
З 18 березня Укрзалізниця тимчасово зупиняє внутрішнє пасажирське сполучення. “На виконання постанови Кабінету Міністрів України №215 Укрзалізниця з 18 березня тимчасово припиняє перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення, а саме у: ▪️приміському; ▪️міському; ▪️регіональному; ▪️далекому. ☝️Поїзди виконають останні рейси за графіками курсування 17 березня. ☝️Квитки на скасовані […]
Укрзалізниця

Можливо ви пропустили?