В Києві обкрадений на вокзалі ірландець майже три тижні “бомжував” на вулиці

Врятували іноземця небайдужі дівчата, до яких він звернувся в Маріїнському парку

Турист з Ірландії збирався їхати до Одеси, а замість того просив їжу в перехожих, передає Depo.Київ.
За словами видання, 43-річний мешканець Дубліна Баррі Кеннеді приїхав до української столиці близько п’яти тижнів тому. За тиждень він вирішив їхати до Одеси і купив квиток на поїзд, проте на Центральному вокзалі його пограбувала невідома жінка, забравши всі особисті речі, включно з телефоном та зворотнім квитком на літак. Чоловік звернувся до Консульства Ірландії, проте ті з невідомих причин відмовили в допомозі. Наступні три тижні він був вимушений жити на вулиці без грошей та знання мови.

За цей час його кілька разів сильно побили. Іноземець каже, що звертався до поліції та лікарень, проте там йому також не допомогли. Від безвиході він начебто хотів лише напитися та померти. Вечері в суботу, 13 липня,  чоловік звернувся англійською до двох дівчат в Маріїнському парку. Ті розуміли англійську, попросили його розповісти що трапилося, після чого викликали поліцію та “швидку”.  Також до справи підключилися жуналісти та небайдужі.

Ірланця шпиталізували до 12-ї Міської лікарні, медики зробили йому рентген та комп’ютерну томографію. За їхніми словами, його стан можна оцінити, як середньої тяжкості: синці, забої, садна по всьому тілу.  На сьогодні вдалося зв’язатися з його сестрою. Не байдужі кияни готові купити йому квиток та все необхідне і забезпечити його повернення додому.

Next Post

Сьогодні вночі у Києві розпочнуть капремонт проспекту Бандери

Пн Лип 15 , 2019
Сьогодні вночі розпочинається капітальний ремонт проспекту Степана Бандери на першій кілометровій ділянці від розв’язки на просп. Героїв Сталінграда до вул. Йорданської. Про це повідомляє компанія-підрядник “Автомагістраль-Південь” У зв’язку з роботами підрядник, згідно з погодженою з поліцією схемою організації дорожнього руху, перекриє один проїзд проспекту у напрямку вул. Олени Теліги. Проте […]

Можливо ви пропустили?