У київській багатоповерхівці обірвався ліфт з дитиною

У 9-поверховому будинку на вул. Наумова, 23В зірвався ліфт, в цей момент в ньому перебували мати з 3-річною дитиною.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала постраждала мешканка будинку Анастасія Чоп.

Ліфт пролетів з 6 до 2 поверху – спрацювало аварійне гальмування. Як зазначає дівчина, аварійна служба приїхала лише через годину.

“Сьогодні вранці в районі 8:20 обірвався трос в ліфтовій кабіні за адресою м. Київ, Наумова 23, спрацювало аварійне гальмування, летіли пристойно з 6 поверху, зупинилися між 2 і 1-им. В кабіні перебувала я і 3-х річний син. Досі трусить. Ліфт старий. У кабіні і на першому поверсі при вході в ліфт кнопка виклику аварійної служби не працює, номерів для виклику служби порятунку немає. Просиділа там близько години. Слава Богу, мама знайшла номер диспетчерської служби святошинського району та додзвонилася. Бригада приїхала досить швидко, близько 40 хвилин після згадки, що в кабіні перебуває дитина”, – написала вона.

Потерпіла повідомила про те, що трапилося на гарячу лінію мера Києва, її звернення було зареєстровано під номером Ч 488.

Next Post

Брати Дубневичі заробляють на “Укрзалізниці” 1 мільярд гривень на рік

Нд Січ 22 , 2017
Після виведення «Укрзалізниці» з-під юрисдикції Міністерства інфраструктури, між прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом, головою правління “Укразлізниці» Войцехом Балчуном та тіньовими монополістами залізничної галузі братами Богданом і Ярославом Дубневичами виник новий корупційний альянс. Уперше за багато років між монополістами технічного постачання «Укрзалізниці» братами Дубневичами та Кабінетом міністрів України зник конфлікт – представники двох […]
Укрзалізниця

Можливо ви пропустили?