Проїзд для школярів в Києві: на який термін він буде платним

Проїзд для школярів у громадському транспорті столиці буде платним з 1 липня по 31 серпня. На період літніх канікул при купівлі проїзного знижка становитиме 75%.

Київ Цифровий

Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації з посиланням на заступника голови КМДА Валентина Мондрієвського.

За словами чиновника, відповідно до рішення Київради від 16.12.2021 № 4007/4048 “про деякі питання проїзду окремих категорій осіб у місті Києві” безплатний проїзд та проїзд з частковою оплатою надається учням закладів загальної середньої освіти столиці лише під час навчального року та період річного оцінювання – з 1 вересня по 1 липня.

Тобто з 1 липня до 31 серпня фактично на час літніх канікул, як і в більшості регіонів нашої країни, проїзд для учнів платний.

“Водночас на електронний учнівський квиток можна придбати проїзний на місяць або на другу половину місяця зі знижкою 75%”, – розповів чиновник.

Next Post

Часи «Залізного занавісу» вже давно минули

Нд Лип 2 , 2023
Шопінг на американських сайтах це тепер не якесь секретне вміння, за яке потрібно сплачувати кошти посереднику. Зовсім ні. Кожна людина в Україні може без проблем зайти на будь – який американський маркет-плейс та замовити собі потрібні товари. Ба більше, в Америці можна замовити не лише товари повсякденного вжитку, але й, […]
Доставка з США

Можливо ви пропустили?