Для чого потрібен фен з функцією іонізації

Фен — зручний прилад для швидкого сушіння та укладки волосся. Але через неправильне використання техніка може завдати кучерям великої шкоди. Адже вона не тільки видаляє вологу, що залишилася на них після миття. Гаряче повітря здатне висушувати й воду, яка присутня у кожній волосині.

Щоб часте сушіння феном не призводило до ламкості волосся, посічених кінців або надлишкової жирності, розробники оснащують прилади додатковими функціями. Одна з них — іонізація. Як це може допомогти зберегти волосся здоровим — читайте далі.

Фен у Дніпрі

На що здатна іонізація

Під час використання фена з функцією іонізації до потоку повітря додаються негативно заряджені іони. Вони знімають накопичену у волоссі статичну електрику та розбивають поверхневі залишки води на ньому на мікроскопічні крапельки.

Усунення сухості

Розбита під впливом іонів вода активніше вбирається волоссям, живить його. Невеликі залишки рідини висушуються швидше. Отже, вплив на пасма гарячого повітря скорочується, і воно не встигає їм нашкодити. Замість ламкості, пасма отримують міцність і здоровий блиск. Саме тому, якщо ваше волосся схильне до сухості, варто купити фен у Дніпрі з функцією іонізації.

Боротьба з жирним волоссям

Відчуваючи, що волосся пересушене, організм починає виробляти більше шкірного сала для його захисту. Як результат, щойно вимите й висушене феном волосся практично одразу стає жирним. Після чергового миття знову використовується фен. Процес повторюється знову.

Це стосується використання звичайних приладів. Але якщо ви почнете сушити пасма феном з функцією іонізації, організм зробить висновок, що з волоссям все добре і перестане виробляти зайвий жир. Як наслідок, з часом волосся довше залишатиметься чистим.

Позбавлення статичної електрики

Притягуючи до волосся частинки пилу, статична електрика сприяє його швидкому забрудненню. Це призводить також і до розпушування зачіски, особливо в зимовий період, коли волосся постійно контактує з синтетикою, хутром, вовною.

Потік іонів, що йде разом з повітрям зі стайлера, зводить ефект від електризації волосся до мінімуму. Фен з функцією іонізації можна замовити на сайті магазину Алло у Дніпрі з доставкою по Україні.

На завершення

Не варто очікувати, що, почавши користуватися феном із функцією іонізації, можна вилікувати хворе, слабке волосся. Але на початкових етапах негативні іони попереджають подальше висушування, накопичення жиру, послаблюючи дію гарячого повітря з фену.

Купуючи фен, звертайте увагу на наявність у ньому функції іонізації, яка захищає ваше волосся. Адже коли воно міцне та здорове, то зачіска має розкішний вигляд.

Next Post

Коли закінчиться навчальний рік 2022/2023 у школах Києва

Чт Кві 27 , 2023
Через повномасштабне російське вторгнення навчальний процес в Україні зазнав суттєвих змін.  Так, дати закінчення навчального року, зокрема у столиці, змінилися. У Києві керівники закладів середньої освіти отримали рекомендації щодо завершення воєнного 2022/2023 навчального року та зазначенням дати останнього шкільного дзвінка для учнів. Документ оприлюднив Департамент освіти та науки Києва на сторінці у Facebook. Відповідно […]
школа

Можливо ви пропустили?