У Німеччині відбулася ірано-українська демонстрація

8 березня, навпроти парламенту земель Північного Рейн-Вестфалія відбулася ірано-українська демонстрація.

Stephen Keller

Теми що були підняті з українського боку:
-Жінки, які боронять Україну та Європу більше 8 років зі зброєю в руках;
-Згвалтування українських жінок російськими військовими;
-Жінки, які знаходяться у російському полоні.

З боку іранської діаспори була висвітлена тема прав жінок, їх боротьби та теми знущання іранським урядом над жінками що боролися за свою свободу, розстрілюючи їх на протестах з вогнепальної та травматичної зброї, а також недавні масові отруєння невідомою речовиною в школах для дівчаток, в результаті чого більше 5000 представниць жіночої статі знаходиться у лікарні-є випадки летальних наслідків.

Спікерами демонстрації були представники німецької влади- мер міста Дюссельорф Stephan Keller, міністр Nathanael Liminski, іранські артисти та ірано-українська инфлюенсерка Diana Khomyk а також лідер ініціативної групи ФНД “Україна”- Anastasia Melnyk та інші.

Next Post

На что еще обращать внимание при выборе плойки

Ср Бер 22 , 2023
Плойка – это необходимый инструмент в арсенале каждой девушки. Ведь красивая, аккуратная, ухоженная укладка способна подарить уверенность в себе на целый день. Но, что бы локоны были блестящими. Упругими, а волосы оставались здоровыми несмотря на частое использование стайлинговых инструментов, важно использовать https://comfy.ua/hair-stylers/tag__professionalnye/. В противном случае волосы превратятся в «мочалку» и […]
Плойка

Можливо ви пропустили?