Аварійні відключення світла: розроблений зручний графік за номерами будинків

Через російські удари по об’єктах енергетики, 20 жовтня в усіх регіонах України введено обмеження на електропостачання. У Київській області відключення світла почалися ще минулої ночі, вони мають тривати не більше 4 годин для кожного клієнта.

Компанія Yasno розробила зручний графік відключень світла в Києві за номерами будинків.

Нема світла

Там зазначені адреси, за якими проводитимуться стабілізаційні відключення у разі відповідного розпорядження державної енергокомпанії НЕК Укренерго.

“Щоб дізнатися, коли вдома може бути відсутнім електропостачання, вкажіть назву вулиці та номер будинку і дізнайтеся про вашу групу та час можливої відсутності світла у разі введення стабілізаційних відключень“, – прокоментували в Yasno.

Зазначається, що якщо на вашу адресу час не визначається – з високою ймовірністю відключень у вашому будинку не планується.

Next Post

​Росія нищить все українське: як відновити та захистити нашу культуру

Ср Лис 9 , 2022
Росія в Україні не лише вбиває людей, руйнує житлові будинки та цивільну інфраструктуру, але й знищує українську культуру. З початку війни росіяни зруйнували або пошкодили понад 400 культурних пам’яток в Україні. Це і музеї, і пам’ятники, і старовинні будівлі та багато іншого, куди поцілили рашистські снаряди. Та українці не здаються […]
Богдан Хмельницький

Можливо ви пропустили?