В КМДА розказали які тарифи на проїзд будуть економічно обгрунтованими

Станом на 24 травня економічно обґрунтований тариф на проїзд у метро становить 6,64 гривні, у наземному транспорті: троллейбус, автобус, трамвай та фунікулер – 6,91 гривні.

Про це на брифінгу 24 травня заявив радник першого заступника голови КМДА із питань цінової політики Василь Яструбинський.

“Економічно обґрунтований тариф на сьогоднішній день становить: у метро 6,64 гривні, у наземному транспорті – 6,91 гривні. Тобто різницю між економічно обґрунтованими тарифами і тими, що платитиме пасажир, візьме на себе бюджет“, – сказав він.

За словами Яструбинського, збільшення тарифів дозволить покрити лише 2 складові тарифу: затрати на електроенергію та зарплату, адже частка зарплати у тарифі на метро становить 31% (у наземному транспорті 23%), матеріальних витрат – 28% (у наземному – 42%).

Next Post

1980 споживачів залишаться без гарячої води через борги

Ср Тра 24 , 2017
ПАТ “Київгаз” призупинив газопостачання СТ-1, СТ “Біличі” та районної котельні “Теремки”, які забезпечують гарячою водою 1980 споживачів, через борги “Київенерго”. Про це повідомляє прес-служба “Київенерго“. Відзначається, що компанія заборгувала близько 200 мільйонів гривень за транспортування газу. “Основною причиною зростання боргів за газ є збільшення заборгованості споживачів за послуги централізованого опалення […]
Нет Воды

Можливо ви пропустили?