В одній із Солом’янських шкіл кухарі побились з прибиральницею

школа

Інцидент стався у школі номер 221 на вулиці Кудряшова 12\14

Спершу батькам повідомили, що декілька днів у школі не буде обідів. Інформація про причини цього згодом з’явилась у батьківських чатах.

221

18 січня під час обіду сталась сварка між прибиральницею та кухарями. На кухні планували повторно використати котлети, а прибиральниця вважала це неприйнятним. Між працівниками виникла словесна перепалка, що згодом переросла у бійку. В цей час у їдальні знаходились учні молодших класів, які стали свідками цього інциденту.

221

Пізніше для урегулювання конфлікту прибула директор школи, проте їй не одразу вдалось заспокоїти розлючених кухарів. Розмова на підвищених тонах відбувалась на очах в батьків, що чекали на дітей.

Директор школи відмовилась викликати поліцію.

Батьки, в свою чергу, стривожені якістю харчування дітей у цьому навчальному закладі та замовчуванням проблем.

До речі, якість харчування можете оцінити самостійно. Ось чим годують дітей у 221 школі.

221

 

 

Next Post

У Києві затримали пенсіонера, який два дні гвалтував молоду дівчину

Чт Січ 20 , 2022
У Дарницькому районі Києва затримали 62-річного пенсіонера, який незаконно утримував у себе 25-річну дівчину протягом двох днів та гвалтував її. Чоловіку загрожує до 10 років у в’язниці. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва. Чоловік зустрів дівчину у магазині. Він заманив її до своєї квартири та ґвалтував протягом двох днів. “Жінка запитала у нього, […]

Можливо ви пропустили?