У Києві затримали пенсіонера, який два дні гвалтував молоду дівчину

У Дарницькому районі Києва затримали 62-річного пенсіонера, який незаконно утримував у себе 25-річну дівчину протягом двох днів та гвалтував її. Чоловіку загрожує до 10 років у в’язниці.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Чоловік зустрів дівчину у магазині. Він заманив її до своєї квартири та ґвалтував протягом двох днів.

“Жінка запитала у нього, де поблизу є туалет і чоловік запропонував скористатися туалетом у його квартирі, що знаходиться поруч. Після того, як вони опинилися у будинку, чоловік зачинив двері і сховав ключі. Далі зловмисник кілька разів вдарив потерпілу по голові і, зв’язавши руки, вчинив щодо неї сексуальне насильство. Два дні кривдник тримав жінку у будинку. Після цього фігурант відпустив потерпілу”, – зазначили у пресслужбі.

Дівчина звернулася до поліції. Правоохоронці оперативно затримали його.

“Ним (зловмисником – ред.) виявився уродженець Черкаської області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин, але вийшов із-під варти під заставу”, – додали у поліції.

Next Post

"Потрійний оберег" не допоміг порушнику правил стоянки уникнути штрафу

Чт Січ 20 , 2022
У Києві помітили водія, який грубо порушив правила паркування. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі заступник голови КМДА Костянтин Усов. Під лобовим склом у нього були: ✔️фото з братами Кличками; ✔️ліва перепустка кудись за 2016 рік; ✔️абонемент на паркування за 2014 рік. Проте цей “джентельменський набір” не допоміг водію уникнути […]
порушник

Можливо ви пропустили?