“Укрзалізниця” обіцяє знести 26 кіосків і “наливайок” на центральному вокзалі Києва

До кінця тижня АТ “Укрзалізниця” обіцяє знести 26 МАФів і торговельних точок на станції Київ-Пасажирський.

Про це повідомляє прес-служба “Укрзалізниці

“Під ліквідацію підпаде 26 торгових точок на Вокзальній площі і в конкорсі вокзалу”, повідомив член правління АТ “Укрзалізниця” Марчін Целеевскій.

За його словами, демонтаж МАФів на вокзалі триває з осені минулого року. “У минулому році ми ліквідували 10 кіосків на Вокзальній площі, а вже в цю п’ятницю стартує друга масштабна хвиля демонтажу МАФів”, – зазначив Целеевскій.

Зокрема, компанія планує знести 10 МАФів, розташованих на площі біля західного підземного переходу і ще 16 точок – в конкорсі, який з’єднує Центральний і Південний вокзали.

“Під ліквідацію потрапляють торгові території, на які закінчився термін оренди, в тому числі точки продажу алкоголю на розлив. МАФи, які залишаться на вокзалі, будуть реконструйовані і приведені до єдиного стилю”, – повідомляє “Укрзалізниця”

Next Post

Национальная лотерея золотой кубок лучшее место для игры

Пт Бер 6 , 2020
Национальная лотерея золотой кубок – украинское казино, которое предлагает своим гостям лучшие автоматы. Золотой кубок работает уже много лет, имеет репутацию надежного, честного и щедрого игорного зала. Что бы открыть для себя мир азартных игр в золотом кубке, нужно перейти по ссылке https://superslots-klub.link/. В чем же секрет такой популярности gold […]

Можливо ви пропустили?