У Києві скасували проведення етапу чемпіонату світу з тенісу «Кубок Девіса»

Кубок Девіса

Про це повідомила Федерація тенісу України.

Змагання мало відбутися 4-5 березня 2022 року у парку Муромець у тенісному клубі «Теніс Парк».

Так, українська збірна мала провести у Києві матч плей-оф у першій світовій групі проти команди Барбадосу. Проте, на засіданні Комітету Кубка Девіса ITF було прийнято рішення перенести матч за межі України після ознайомлення з доповіддю незалежних радників з питань безпеки та контролю ризиків.

Там було зазначено, що Україна наразі перебуває в статусі найбільшої небезпеки (Full Evacuation – в англійському оригіналі). Також Комітет звернув увагу на те, що багато держав категорично закликають своїх громадян залишити межі України якомога скоріше.

Саме тому, до понеділка, 21 лютого, ФТУ має запропонувати ITF варіанти з проведенням матчу за нейтральній території задля збереження «домашнього» статусу. У разі ненадходження таких пропозиції Міжнародна федерація тенісу сама визначиться з країною проведення, адже Барбадос не готовий у такі стислі терміни провести матч на своїй території.

Next Post

Російського пропагандиста Дмитра Кисельова внесли до чорного списку

Пт Лют 18 , 2022
Російського пропагандиста та телеведучого Дмитра Кисельова внесли до переліку осіб, які загрожують національній безпеці України. Про це повідомили у Міністерстві культури та інформаційної політики України. У повідомленні зазначили, що наказ створили на підставі рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. До слова, особі, яка внесена до цього списку, заборонено виступати […]
Кисельов

Можливо ви пропустили?