Російське угруповання повідомило про мінування п’яти торгових центрів у Києві

Океан Плаза

До правоохоронців надійшло анонімне повідомлення про замінування трьох супермаркетів «Ашан», ТРЦ Ocean Plaza та «Епіцентр».

Як повідомляють Вартові.Еспресо, інформація про мінування надійшла на гарячу лінію УСБУ в Харківській області. Повідомлення було наступного змісту.

«Алоха, на зв’язку угрупування Asylum, повідомляє, що у місті Київ закладено вибухівку» та назвали ТРЦ Ocean Plaza, «Епіцентр» на вулиці Григоренка та супермаркети «Ашан» на Луговій, Бандери та Святошинській. До місць виїхали відповідні служби, вирішується питання про евакуацію працівників і відвідувачів.

Аналогічні повідомлення про мінування від «угрупування Asylum» (пер. психлікарня) були неодноразово зафіксовані у РФ, зокрема у червні погрожували підірвати супермаркети у Петербурзі. Потім псевдомінери переключилися на Україну – 29 червня в колл-центрі СБУ отримали повідомлення від угрупування Asylum, що заміновані всі магазини мережі АТБ і Сільпо у Запоріжжі.

Next Post

Відомий мурал зіпсовано. Поряд з ним застали чоловіка з балончиком в руках

Пн Гру 21 , 2020
Чоловік спаплюжив малюнки у нещодавно відремонтованому переході з проспекту Науки до Центрального автовокзалу та Деміївського ринку. Про це в дописі на Facebook повідомила Тетяна Дронова. До свого посту вона прикріпила два фото, на яких видно чоловіка з художнім балончиком в руках. Post Views: 1 066
Вандал

Можливо ви пропустили?