В Академії аграрних наук виявили схованку зі зброєю та вибухівкою

СБУ виявила збройову схованку в приміщенні президії Національної академії аграрних наук. У ній знайдено зброю, вибухівку та боєприпаси.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

В ході кримінального провадження були проведені обшуки в трьох областях України для отримання додаткових фактів заволодіння посадовими особами. Керівництво академії підозрюється також у легалізації майна, отриманого злочинним шляхом і в хабарництві.

У ході обшуків вилучили документацію і речдоки, можливо підтверджують дії чиновників.

Також при обшуках в центральному офісі академії правоохоронці знайшли у підвалах арсенал зброї, серед якого ідентифікували чотири РПГ, два автомати, майже 40 гранат РГД-5 і Ф1, кілька пістолетів, два артилеристських снаряди і велику кількість патронів.

Оперативники продовжують обшуки і вилучення зброї.
Нагадаємо, на Троєщині сьогодні піротехники знешкодили 13 бойових снарядів.

Next Post

З 1 січня 2021 року архітектурна бібліотека Заболотного може опинитися на вулиці

Чт Лис 26 , 2020
Відмову продовжити оренду бібліотеці пов’язують із намірами побудувати на її місці багатоповерхівку. 1 січня 2021 року у Державної наукової архітектурно-будівельної бібліотеки ім. В.Г. Заболотного закінчується договір оренди приміщення. Як наслідок, бібліотеці перестануть надавати комунальні послуги, що може спричинити псування цінних старовинних книг, повідомляє інтернет-видання. Фонд Держмайна відмовлявся продовжувати договір оренди з бібліотекою […]
архітектурна бібліотека

Можливо ви пропустили?