Київські патрульні врятували хлопця від викрадення

Поліція

“Невідомі особи побили хлопця та намагаються затягти його до автомобіля” — саме таке повідомлення на лінію 102 отримали патрульні

Учора заявник став очевидцем того, як троє невідомих чоловіків б’ють та намагаються заштовхати хлопця в автомобіль Ford на вулиці Будіндустрії.

Поліцейські, прямуючи на виклик, зателефонували заявнику, який повідомив, що автомобіль поїхав у напрямку Столичного шосе та надав детальний опис нападників та номерний знак авто.

За кілька хвилин інспектори помітили транспортний засіб Ford, в якому перебували схожі за описом особи.

Інспектори затримали ймовірних злочинців. У салоні також знаходився потерпілий. Під час поверхневої перевірки автомобіля під сидінням патрульні виявили предмет схожий на зброю.

Поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу Голосіївського управління поліції для з’ясування всіх обставин і надання кваліфікації діям затриманих.

Next Post

У КМДА пояснили працюватиме транспорт Києва у разі можливої агресії Росії

Чт Лют 17 , 2022
Влада столиці розповіла киянам про заходи для забезпечення життєдіяльності міста у зв’язку із можливою подальшою агресією Росії. У разі можливої агресії з боку Російської Федерації громадський транспорт Києва працюватиме відповідного до мобілізаційного плану. Київський метрополітен на цей час буде перевозити лише тих, хто працює на підприємствах критичної інфраструктури, для інших […]

Можливо ви пропустили?