До Києва з Ірану під виглядом цегли перевезли героїн на мільярд гривень

героїн

У Києві зробили рекордне вилучення наркотиків на мільярд гривень. Героїн маскували під цеглу та перевозили до Києва з Ірану.

Департамент боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України підбив підсумки роботи та розкрив деталі потужної міжнародної спецоперації з ліквідації каналу постачання наркотичного засобу героїн з Ірану до країн Європи.

Викрили транснаціональне злочинне угруповання, члени якого займалися контрабандою особливо небезпечного наркотичного засобу – героїну з Ірану, через територію Вірменії, Грузії в Україну та постачання його до країн Європейського Союзу. Правоохоронці встановили організатора злочинного угруповання (громадянина Туреччини) та осіб, які організують один із каналів з контрабанди наркотичних засобів в Україну.

Ділки на вантажних автомобілях перевозили героїн під виглядом цегли. У ході слідчих дій на території складу у Києві виявили та вилучили 1159 брикетів загальною вагою 368 кілограмів 150 грамів.

За словами заступника міністра МВС Олександра Гогілашвілі, вартість товару за цінами чорного ринку становить понад 1 млрд. гривень.

Next Post

У Києві орудувала фальшива “Місія ОБСЄ”

Чт Лис 25 , 2021
У столиці викрили шахраїв, які за гроші видавали громадянам посвідчення неіснуючої міжнародної організації, замаскованої під ОБСЄ. Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури У ході досудового розслідування встановлено, що на території Києва діє злочинна група, учасники якої причетні до виготовлення та продажу посвідчень членів так званої «Міжнародної Дипломатичної Місії ОБСЄ» […]
ОБСЕ

Можливо ви пропустили?