На Київщині викрили керівника військкомату, який допомагав призовникам “ухилятися від армії”

У Київській області військова контррозвідка Служби безпеки викрила корупцію в одному з районних центрів комплектування та соціальної підтримки і затримала за підозрою в систематичному одержанні хабарів військового комісара установи.

Про це повідомляє СБУ.

За різні суми зловмисник “пропонував” призовникам ухилитися від проходження строкової військової служби. Співробітники СБУ задокументували факт вимагання посадовцем хабарів з двох призовників.

Правоохоронці затримали військового комісара у службовому кабінеті під час отримання другої частини неправомірної вигоди. Йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу.

СБУ

Next Post

Київський метрополітен попереджає про величезні штрафи для невакцинованих пасажирів

Пт Жов 29 , 2021
Київський метрополітен попереджає, що з понеділка, 1 листопада, пасажири без ковід-сертифікату або негативного тесту ризикують бути оштрафованими на 17 тисяч гривень. Про це повідомила пресслужба КП. “Із 1 листопада 2021 року користуватися громадським транспортом дозволено за наявності ковід-сертифікату або ПЛР чи антиген тесту, який зроблено не більш як за 72 […]
метро Дніпро

Можливо ви пропустили?