Комітет Європарламенту із закордонних справ ухвалив доповідь щодо угоди про асоціацію Україна-ЄС

У Європарламенті розчаровані браком прогресу у протидії олігархам в Україні.

Комітет Європарламенту із закордонних справ ухвалив доповідь щодо угоди про асоціацію Україна-ЄС. Євродепутати невдоволені браком прогресу в судовій реформі та протидії впливу олігархів, передає DW.

готель Україна

У доповіді щодо виконання Угоди про асоціацію Україна-ЄС, ухваленої комітетом Європарламенту з закордонних справ, йдеться про те, що Україні необхідно провести низку реформ, зокрема у судовій системі, аби уникнути регресу на шляху євроінтеграції.

Під час голосування доповідь підтримали 53 євродепутати, семеро були проти, ще восьмеро – утрималися.

“Шлях, яким країна йде після Революції гідності, вражає. Але залишаються велетенські виклики: продовження російської агресії, пандемія COVID-19, діяльність тих, хто продовжує зневажати верховенство права та боротьбу з корупцією. Справжні реформатори в Україні заслуговують на продовження нашої підтримки”, – заявив автор доповіді, постійний доповідач Європарламенту щодо України Міхаель Ґалер.

Next Post

Будівництво Великої кільцевої дороги: проєктні роботи поновлено(МАПА)

Ср Лис 11 , 2020
Служба автомобільних доріг (САД) у Київській області замовила розробку проєктно-кошторисної документації для двох ділянок Великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва (ВКАД). Майже 38 млн гривень заплатять за проєкти будівництва ВКАД між автодорогами Київ-Одеса і Київ-Чоп та Київ – Чоп і Київ – Ковель – Ягодин. Проєктувати першу ділянку буде створений […]
Київська окружна дорога

Можливо ви пропустили?