В аеропорту Бориспіль за день у восьми людей виявили підроблені Covid-сертифікати

сертификат

За минулу добу, 25 жовтня, на території міжнародного аеропорту Бориспіль правоохоронці виявили у восьми людей підроблені сертифікати про вакцинацію проти коронавірусу.

Прокуратура відкрила кримінальні провадження за статтею 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України.

Найбільше покарання за цією статтею передбачає штраф розміром до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн), ув’язнення терміном до шести місяців або обмеження волі до двох років.

Очільник Міністерства внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що в Україні працюють близько 1,2 тис. мобільних груп (з поліцейських, представників місцевих органів та медичних працівників), які виявляють фальшиві сертифікати про вакцинацію.

Next Post

Смерть учасника АТО на столичних Осокорках: поліція відкрила провадження

Ср Жов 27 , 2021
Столичні поліцейські з’ясовують обставини смерті чоловіка на Осокорках. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва. Так, у ніч на 27 жовтня до чергової частини поліції Києва від перехожих надійшло повідомлення про те, що на прибудинковій території будинку на вул. Завальній виявили тіло чоловіка без ознак життя. Оперативний черговий направив на адресу […]
вбивство

Можливо ви пропустили?