Поліція затримала кураторів двух “груп смерті”

поліція

Нацполіція України затримала двох кураторів “груп смерті”. Ними виявилися дівчата-підлітки.

Про це в ефірі програми “Право на владу” розповів головний інспектор департаменту кіберполіції Національної поліції Роман Сочка.

“Департамент кіберполіції затримав двох таких кураторів, осіб, які називали себе кураторами. Що найстрашніше – ними виявилися неповнолітні. Діти 13 і 15 років. Це діти, які не утвердилися в житті, не мають авторитету серед близьких, друзів, не мають уваги від своїх батьків”, – сказав він.

За словами Сочки, одну з дівчат затримали наприкінці 2020 року в Києві, другу – 2021 року у Кривому Розі Дніпропетровської області.

“Що стосується психологічного портрету цих так званих кураторів, на мій особистий погляд, – це діти з психологічними розладами. На сьогоднішній день вони проходять примусове медичне лікування. За попередньою інформацією, мої слова підтверджуються”, – сказав кіберполіцейський.

Він зазначив, що через цих кураторок жодна дитина не скоїла самогубство.

Раніше ми повідомляли, що в будинку для літніх людей сталась пожежа. 

Next Post

Відсторонений заступник Кличка повертається до роботи

Пт Бер 12 , 2021
Перший заступник мера Києва Микола Поворозник повертається до виконання свої обов’язків. Його відсторонили з посади близько року тому через розслідування провадження про хабарництво. Про це він написав у Facebook. «Повертаюся… Майже рік без повноцінної роботи. Але це теж досвід, який багато чому навчив і залишив поряд лише справжніх та вірних […]

Можливо ви пропустили?