У Києві затримали екс-депутата, який замовив вбивство двох осіб

Замовне вбивство

У 6 тисяч долларв США оцінив життя людини 34-річний житель Броварського району Київської області, екс-депутат сільської ради. Його затримали за підозрою в організації замовного вбивства двох осіб, які не відбулися з причин, не залежних від підозрюваного.

Інформацію про те, що екс-депутат має намір фізично усунути 47-річного односельчанина і 39-річного жителя сусіднього села, надійшла до Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіціі з власних джерел. Оперативники допомогли замовнику і «кілеру» зустрітися. Після того, як підозрюваний передав передбачуваному кілеру (насправді – оперативному працівнику під прикриттям) фотографії жертв і 300 доларів авансу, організатора вбивств затримали.

За вбивство першої жертви підозрюваний обіцяв кілеру нагороду в розмірі 6000 доларів.

Тепер затриманому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Раніше ми повідомляли про двох чоловіків, що тиждень мешкали поряд з небіжчиком.

Next Post

Учасникам ЗНО з найвищим результатом будуть видавати премію у 5 000 грн

Вт Гру 29 , 2020
Щороку видаватимуть 20 премій тим, хто склав щонайменше два предмети на 200 балів Кабінет Міністрів схвалив проєкт указу президента про впровадження щорічної премії у 5 000 грн учасникам зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) з найвищим результатом. Про це йдеться на сайті Міносвіти. «Необхідно заохочувати та матеріально підтримувати обдарованих учнів, які своїми досягненнями у […]
ЗНО

Можливо ви пропустили?