Три київські ВИШі перейшли на дистанційну форму навчання

Університет Шевченко

Зокрема, на дистанційне навчання перейшли КНУ ім.Шевченка, КНЕУ та КНЛУ.

Про це стало відомо з розпоряджень на сайтах університетів.

Так, з 23 вересня до 13 жовтня 2021 студенти КНУ ім. Шевченка вчитимуться онлайн.

“У період з 23 вересня 2021 року по 13 жовтня 2021 року проведення всіх видів навчальних занять за денною і заочною формами навчання здійснювати у відповідності до затверджених розкладів із використанням технологій дистанційного навчання”, – йдеться на сайті вишу.

Як зазначається, підставою для таких змін є рішення Державної комісії з ТЕБ та НС про встановлення із 23 вересня 2021 року «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території  України і застосування обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для «жовтого» рівня.

Також на “дистанційку” перейшов Київський національний лінгвістичний університет.

“З метою забезпечення неперервності освітнього процесу в КНЛУ ректорат прийняв рішення запровадити в Університеті дистанційне навчання з 23 вересня 2021 р. (перший (бакалаврський), другий (магістерський) і третій (освітньо-науковий) рівні вищої освіти; усі форми здобуття освіти)”, – повідомили на сайті вишу.

Онлайн студенти з 23 вересня будуть навчатися також в Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана.

Відповідне розпорядження з’явилося на сайті вишу.

У виші зазначили, що дистанційна форма навчання буде здійснюватися до моменту вакцинації не менш як 80% працівників університету.

Джерело

Next Post

Ексголова поліції Києва став заступником Кличка

Чт Вер 23 , 2021
Київрада призначила заступником голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень екскерівника поліції Києва Андрія Крищенка. За таке рішення на засіданні проголосував 91 депутат. Андрій Крищенко очолював київську поліцію з 2015 року. Але влітку 2021 року, після звільнення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, він подав рапорт про відставку, його задовільнили 10 серпня. Post Views: 922

Можливо ви пропустили?