«Не давайте гроші самозванцям»: киянам роз’яснили, чи потрібно платити за парковку авто у дворі

Парковка

Поки влада Києва тільки думала про те, за якими правилами повинна здійснюватися стоянка автомобілів на прибудинковій території, спритні аферисти даремно час не витрачали, і тепер в запаркованих у дворах автовласників певні «особи в жилетах» вимагають плату. Київпарктранссервіс називає цих персон самозванцями.

«Не давайте готівку самозванцям у жилетах! — закликає комунальне підприємство. — У міста поки немає планів отримувати кошти за паркування у дворах будинків від мешканців».

Що стосується нових парковок на Позняках, то Київпарктранссервіс пояснює, що ці майданчики знаходяться уздовж доріг і були обладнані знаками платного паркування ще до зміни тарифів.

Також в першій, другій і третій територіальних зонах міста триває нанесення розмітки та встановлення нових табличок про паркування.

Next Post

У Київській області 2-річний малюк без одягу бродив вулицями міста, поки його мати була в кафе

Ср Вер 22 , 2021
У Київській області, в місті Біла Церква по вулицях бродив роздягнений 2-річний хлопчик. Про це у вівторок, 21 вересня, повідомляє НПУ, Київської області. Як розповіли правоохоронці, малюка помітили в одному з дворів багатоквартирного будинку. Очевидці викликали поліцію. На місце події прибули правоохоронці та закутали дитини в теплий одяг. З’ясувалося, що […]
поліція

Можливо ви пропустили?