Прокуратура оскаржуватиме виправдовульний вирок живодеру Святогору

догхантер святогор

Київська міська прокуратура подала апеляційне оскарження виправдовульного вироку відносно Олексія Святогора, відомого догхантера та вбивці тварин.

Оскарження подано у  відповідь на звернення депутатів  щодо  рішення Шевченківського районного суду м.Києва, яким Олексія Святогора  було визнано невинуватим.
Тоді Шевченківський райсуд виправдав догхантера та живодера Святогора.  Суд дійшов висновку, що  в діяннях обвинуваченого не доведено  склад кримінальних правопорушень, зокрема,   розповсюдження творів що пропагують культ насильства і жорстокості.
Відомо, в лютому 2019 року його побили в Києві.

Зазначимо, догхантера Святогора затримали 8 червня 2019 року. До того він був у розшуку. Основою для підозр стали численні інтерв’ю, де він розповідав, що годує отрутою бездомних собак.

 

Next Post

У Києві чоловік затримав 5-ох циган із Закарпаття, що намагалися його пограбувати

Сб Бер 13 , 2021
Як пишуть київські видання, ці грабіжники вже відомі правоохоронцям та містянам, адже неодноразово потрапляли в поле їх зору. Зокрема, як повімляє «Муніципальна варта»: «Наші старі знайомі. Вони приїхали із Закарпаття, окремого хутору Берегово. Серед сфери інтересів: карадіжки, грабунок, шахрайство. Цього разу грабували ветерана, який ще й виявився діючим правоохоронцем. Він […]
Цигани

Можливо ви пропустили?