У Києві автомобіль на смерть збив пішохода, коли той перебігав дорогу

ДТП

Смертельна ДТП сталася на проспекті Академіка Палладіна у Святошинському районі. 36-річний водій автомобіля Volkswagen начебто їхав з дозволеною швидкості, але не встиг загальмувати, коли йому під колеса несподівано вискочив чоловік.

Унаслідок зіткнення нерозважливий пішохід «влетів» у лобове скло машини, після чого його відкинуло на декілька метрів. На жаль від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Наразі правоохоронці встановлюють особу загиблого у ДТП. Слідчі столичної поліції розпочали кримінальне провадження за статтею «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту водіями». Санкція статті передбачає від трьох до восьми років ув’язнення. У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлюють всі обставини та причини цієї автопригоди.

Next Post

«Не давайте гроші самозванцям»: киянам роз'яснили, чи потрібно платити за парковку авто у дворі

Вт Вер 21 , 2021
Поки влада Києва тільки думала про те, за якими правилами повинна здійснюватися стоянка автомобілів на прибудинковій території, спритні аферисти даремно час не витрачали, і тепер в запаркованих у дворах автовласників певні «особи в жилетах» вимагають плату. Київпарктранссервіс називає цих персон самозванцями. «Не давайте готівку самозванцям у жилетах! — закликає комунальне підприємство. — У міста поки […]
Парковка

Можливо ви пропустили?