У Києві з’явиться новий пам’ятник

пам'ятник

У Шевченківському районі столиці, недалеко від Софіївської площі, з’явиться пам’ятник співробітникам пожежної охорони. 

Пам’ятник буде розташований на вул. Володимирська, 13 поруч з Головним управлінням Державної служби з надзвичайних ситуацій в Києві й Державною пожежною частиною №2.

Він уже доставлений на місце свого постійного розташування, але поки накритий плівкою й огороджений стрічкою. Навколо нього залишилося тільки облагородити територію і незабаром можна буде офіційно відкривати. Відомо, що пам’ятник зображує двох пожежників, втомлених після проведеної важкою рятувальної операції. Один з них передає іншому пляшку з водою як символ взаємовиручки та підтримки.

Цей пам’ятник присвячений професіоналам своєї справи, які щохвилини готові ризикувати своїм життям, щоб врятувати чиюсь іншу.

Next Post

У Києві суд виніс вирок чоловіку, що розбещував дівчат у поліклініці

Пт Вер 17 , 2021
У столиці до п’яти років позбавлення волі засуджено чоловіка, який вчиняв розпусні дії в дитячих поліклініках, повідомляє Київська міська прокуратура. Засудженому 45 років і він розбещував малолітніх дівчаток. За матеріалами слідства, восени 2019 року він вчинив розпусні дії щодо двох дітей у дитячих поліклініках Деснянського району міста Києва. На момент […]
педофіл

Можливо ви пропустили?