В лікарні Києва від коронавірусу померла дівчинка, яка прожила лише 21 день

Інфекційна лікарня

У четвер, 2 вересня, в Київській дитячій інфекційній лікарні від коронавірусу померла дівчинка, якій виповнився 21 день, вона наймолодша жертва COVID-19 в Україні.

Про це повідомила головний лікар Тетяна Камінська.

У п’ятницю, 27 серпня дитину у важкому стані швидка з дому доставила в лікарню.

За словами лікаря, дитина поступила з явищами дихальної недостатності, дівчинку доставили у відділення анестезіології інтенсивної терапії.

Камінська заявила, що у дитини був важкий респіраторний дистрес-синдром – стан, при якому кисень через легені не може потрапити в кров.

У дитини та її матері був підтверджений COVID-19. Дівчинка потрапила в лікарню на п’ятий день після захворювання.

Камінська додала, що дитина отримала обстеження та лікування відповідно до локального протоколу надання допомоги хворим на COVID-19.

«Але незважаючи на це, її стан прогресивно погіршувався, і 2 вересня вона померла», – сказала лікар.

За її словами, наразі уточнюється інформація про те: як дитина заразилася СОVID-19, чи була її мати хвора ще вагітною, і як лікували дівчинку.

 

Next Post

У Києві чоловіку стало нудно і він "замінував" власний будинок

Чт Вер 9 , 2021
Столичні правоохоронці отримали повідомлення про замінування житлового будинку на вулиці Вишняківський у Дарницькому районі. Як виявилося, чоловіку було сумно і він таким чином намагався розважити себе. Заявник, який зателефонував на екстрений номер 102 повідомив, що до нього нібито підійшов невідомий та розповів про закладену вибухівку у підвалі багатоповерхівки. Правоохоронці евакуювали […]
замінував будинок

Можливо ви пропустили?