У Києві обрали переможця конкурсу на найкращий проєкт благоустрою скверу Василя Сліпака

Сквер Сліпака

У Департаменті містобудування та архітектури КМДА оголосили переможця Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на визначення найкращої проєктної пропозиції благоустрою скверу імені Василя Сліпака.

«До нашого Департаменту надійшла 21 заявка на участь у конкурсі, проте свої проєкти нам направили лише 8 учасників. Вони працювали над концепціями протягом 60 днів», – розповів директор Департаменту містобудування та архітектури КМДА Олександр Свистунов.

За його словами, журі обрало три найкращі передпроєктні пропозиції конкурсу, загальний преміальний фонд якого становить 180 тис. грн:

  • І премія – автор проєкту № 226206 Шемотюк Олексій та авторський колектив: Єрмоленко А.І., Штефан Є В., Задорова А. О., Сингаївський П.С.;
  • ІІ премія – автор проєкту № 226015 Куцевич Богдан;
  • ІІІ премія – автор проєкту № 130130 Чулков Дмитро.

«Зовсім скоро у сквері імені Василя Сліпака відбудуться масштабні перетворення. Наразі частина території у підніжжя Андріївського узвозу перебуває в занедбаному стані, її терміново потрібно приводити до ладу. Після розробки проєктної документації, у сквері створять громадський простір на честь Героя України Василя Сліпака», – зазначив заступник голови КМДА, голова журі конкурсу Валентин Мондриївський.

Він підкреслив, що в Києві продовжують активно працювати над перетворенням колись занедбаних територій на місця відпочинку для киян та гостей міста.

Next Post

В одній з київських шкіл зірвало дах через негоду перед початком навчального року

Вт Сер 31 , 2021
У Київській гімназії №179, що у Голосіївському районі, учні 5-11 класів розпочнуть навчальний рік дистанційно через пошкодження будівлі внаслідок негоди, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації. “У 179-й гімназії Голосіївського району учні початкових класів у повному складі розпочнуть навчальний рік за партами, а от учням 5-11 класів доведеться на якийсь […]
Гімназія 179

Можливо ви пропустили?