ТОП-5 вакансій для віддаленої роботи

Дистанційна робота набула популярності, особливо після жорстких карантинних обмежень. Сьогодні працювати віддалено прагнуть представники різних спеціальностей. Які вакансії є найбільш затребуваними та які пропозиції найчастіше можна зустріти на сервісі OLX Робота?

віддалена робота

Пропозиції дистанційної роботи

Якщо вам потрібна віддалена робота, ви завжди можете розраховувати на такі вакансії:

 

  • оператор продажів;
  • менеджер інтернет-магазину;
  • аккаунт-менеджер;
  • рієлтор;
  • менеджер інстаграм-профілю.

 

Спеціальних знань більшість із цих вакансій не потребує, але обов’язково мати смартфон та постійний доступ до інтернету. Менеджером інтернет-продажів може стати будь-хто, у тому числі студенти та батьки в декреті. Зазвичай роботодавець надає доступ до бази товарів, дає вивчити сайт або сторінку в соцмережах, через які покупці оформлюють замовлення. Завдання менеджера — відповідати на запитання покупців та допомагати в оформленні покупок.

 

Багато пропозицій пов’язано з діяльністю бізнесу через соцмережі. Деякі магазини не мають власних сайтів, а працюють виключно через інстаграм. Тому їм необхідно щодня оновлювати інформацію, рекламувати свій товар та комунікувати з потенційними покупцями. Для того щоб працювати менеджером інстаграм-профілю, достатньо мати базові знання про цю мережу, вміти робити пости та шукати інформацію.

 

Рієлтор як різновид дистанційної роботи

Рієлтору з нерухомості також необов’язково відвідувати в офіс та сидіти за столом по 8 годин. Сьогодні для продажу нерухомості використовуються бази та сайти, з якими спеціалісти можуть працювати віддалено. Вони публікують оголошення, приймають дзвінки від охочих переглянути квартири, орендувати або купити житло.

 

Звісно, рієлтору все одно доведеться виходити з домашнього офісу: він має організовувати перегляд квартир для клієнтів. Проте немає необхідности щоранку мчати до офісу та витрачати час на проїзд. Рієлтор може скласти графік роботи за власним бажанням і працювати в зручний для себе, клієнта та власника квартири час.

Next Post

Столичні маршрутки працюватимуть за новими правилами. Що змінилось?

Ср Лип 28 , 2021
Пасажирські перевізники Києва підписали договори з КМДА за новими умовами, повідомили в міській держадміністрації. Що змінилося? – У салоні повинні дотримуватися температурного режиму: влітку – не більше 22 градусів за Цельсієм, взимку – не менше 15 градусів за Цельсієм. – Заборонено будь-яке шумове або візуальне забруднення салону: музика, плакати, іграшки. – У кожному автобусі […]

Можливо ви пропустили?