СБУ викрила проросійського інтернет-агітатора у Києві

Фахівці встановили, що чоловік поширював матеріали, які були надані російськими кураторами для загострення ситуації в Україні.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

«Оперативники спецслужби встановили, що киянин є членом проросійської організації «Регіональний громадський рух русофілів «ПАРУС», яка координується з РФ», – йдеться у повідомленні.

Зловмисник з одних ресурсів займався пропагуванням комуністичної ідеї, а за допомогою інших видаючи себе за ідеолога «правих» – нацистську. Найбільшу активність було помічено напередодні місцевих виборів 2020 року.

Крім того, представники СБУ зафіксували, що він виконуючи замовлення кураторів, активно коментував останні резонансні рішення Конституційного суду України.

Під час проведення обшуків у пропагандиста, правоохоронці виявили техніку за допомогою якої здійснювались злочинні діяння та засоби зв’язку.

Службою безпеки розпочато кримінальне провадження.

Раніше ми повідомляли, що Лукашенко вирішив полякати Україну санкціями.

Next Post

Ліс на Дарниці завалений купою вживаних речей

Сб Лис 14 , 2020
У лісі в Дарницькому районі знайшли велике звалище вживаних речей. Серед дерев недбало лежать гори одягу та взуття. Про це у Facebook спільноті “Наша Дарниця-наш Київ” повідомив користувач Станіслав Гладілін. “Ось, що робиться в лісі! Це роми, чи секонд на Лісовій” – написав чоловік. У коментарях користувачі висунули припущення, що […]

Можливо ви пропустили?