У разі бойових дій населення Києва евакуюють, — КМДА

У разі повномасштабної агресії з боку РФ та можливих бойових дій біля Києва населення столиці евакуюють. Про це заявив директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА Роман Ткачук в ефірі Громадського радіо.

«У разі бойових дій буде проведено евакуацію і в місті залишаться лише працівники критичної інфраструктури та ЗСУ. І на забезпечення роботи об’єктів критичної інфраструктури працюватимуть усі підрозділи «Київпастрансу»: і наземний транспорт, і підземний», — зазначив Ткачук.

Ткачук запевняє, що Києву вистачить муніципальної техніки, щоби вивезти населення з міста. Залишаться лише ті, хто захочуть.

«У разі бойових дій метрополітен працюватиме близько 6 години: три години з ранку та три – увечері. Іншим часом метрополітен буде укриттям», – додав він.

Next Post

У Києві затримали неадекватного чоловіка, який розпалив багаття вдома та кидався на поліцію

Пт Лют 18 , 2022
У Києві правоохоронці затримали чоловіка напідпитку за неадекватну поведінку. Через сімейні чвари киянин ледве не спалив квартиру. Про це повідомляє “Київ Оперативний” у Telegram. Подія сталася у будинку по вул. Василенка, 1. Там 54-річний чоловік на ім’я Руслан у стані алкогольного сп’яніння розсварився з сестрою, яка прийшла до нього в гості. Через […]
неадекват

Можливо ви пропустили?