Жертва нападу в поїзді розповіла про психологічну травму її семирічного сина

Анастасія Лугова, жінка, яку жорстко побили й намагалися зґвалтувати у поїзді Маріуполь — Київ, розповіла про стан свого малолітнього сина після дня нападу.

Семирічний Захар після того злощасного дня став регулярним клієнтом психолога. Дитина після побаченого та пережитого дістала важку психологічну травму, боїться залишатися на самоті. Про це Лугова 5 серпня написала на власній сторінці у Facebook.

Каже, що страшилки по телевізору не страшні, а страшний йому дядько, — пише вона.

За словами жінки, вона часто телефонує синові, але намагається не здійснювати відеодзвінків, бо Захарчик не може звикнути до того, як тепер виглядає його матір. Зазначає, що і сам син не хоче бачити маму з жахливими наслідками побоїв. Крім того, дитина звинувачує себе в тому, що сталося.

Каже: це я винен, що не врятував тебе, що не прокинувся раніше. Ми з ним розмовляємо. Міркування і роздуми на цю тему можуть тривати довго. Він задає питання, намагається зрозуміти. Але досі йому не зрозуміло, чому дядько бив маму і був голий — розповіла жертва нападу.

Джерело

Next Post

Суд над терористом Карімовим перенесли, бо він не знає української мови

Ср Сер 5 , 2020
Терористові, який днями захопив відділення банку в Києві і погрожував розправою, якщо його вимоги не будуть виконані, Київський суд не зміг обрати запобіжний захід. Про це повідомив співробітник суду. Наголошується, що загарбник бізнес-центру “Леонардо”, розташованого в центрі столиці, Сухроб Карімов не розуміє державну мову. У зв’язку з цим довелося перенести […]
київський терорист

Можливо ви пропустили?